Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Termeni și condiții
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Termeni și condiții pentru furnizori

Nou și neutilizat
Piesele trebuie să fie noi și neutilizate, cu excepția cazului în care sunt specificate în scris. Vânzătorul garantează că piesele pe care le vând către Worldway sunt lipsite de defecte și nu sunt piese contrafăcute. Produsul sensibil la ESD trebuie manipulat și ambalat în condiții de siguranță împotriva ESD.

Cerință de transport
Livrările originare din afara SUA și peste 150 de kilograme trebuie să expedieze UPS World Wide Express Freight. Numărul comenzii de achiziție trebuie să apară pe toate casetele, ambalajele și facturile de ambalare. Este responsabilitatea exclusivă a Vânzătorului de a asigura exactitatea tuturor facturii proforma și a documentației vamale, inclusiv a valorilor declarate. ÎN CAZUL INVOCAȚIILOR VALORATE NU SE VOA ACCEPTĂ.

Fără înlocuire
Modificările aduse produselor comandate trebuie notificate de Worldway. Nu sunt permise înlocuirile sau modificările fără aprobarea scrisă prealabilă din partea Worldway, inclusiv o modificare a sursei de aprovizionare.

Anulare:
(1) Worldway își rezervă dreptul de a anula această comandă și de a returna orice produs în cazul în care expedierea nu respectă toate condițiile menționate, inclusiv cantitățile, metoda de livrare sau data de livrare indicate în prezenta comandă de cumpărare, cu excepția cazului în care se specifică altfel în scris.
(2) Worldway își rezervă dreptul de a returna pentru rambursarea integrală a mărfurilor deteriorate și a produsului care ajunge în ambalaj deteriorat. Worldway NU va fi responsabil pentru daunele de tranzit din cauza ambalajelor insuficiente.

Non-renunțare
Plata produselor pentru această comandă înainte de inspecție nu constituie acceptarea acestora și nu aduce atingere niciunei și tuturor revendicărilor pe care Cumpărătorul le poate avea împotriva Vânzătorului. Orice inspecție, acceptare și / sau eșecul de a găsi un defect nu va renunța în niciun fel la orice garanții făcute de Vânzător în baza acestui ordin de achiziție.

COD
Dacă este vorba despre o expediere COD, vă rugăm să furnizați suma de COD prin e-mail, astfel încât plata să poată fi pregătită la timp.

Încălcarea mărcilor
Vânzătorul garantează că toate mărfurile furnizate în baza acestei PO nu vor încălca niciun brevet, marcă comercială sau drept de autor al SUA sau străin al oricărei terțe părți.

TERMENI ȘI CONDIȚII SUPLIMENTARE PENTRU COMANDĂ AEROSPACE
Cerințe de ambalare
Toate piesele trebuie să fie noi, neutilizate, în stare bună și trebuie să fie conținute în ambalajul original al producătorului. Piesele recondiționate, piesele programate, piesele cu cabluri îndoite, formate sau oxidate, puncte de testare sau marcaje de testare, ambalaje fără ESD, depășit indicator MSL și / sau daune de transport vor fi respinse. Toate piesele trebuie să îndeplinească criteriile de inspecție ISO9001. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în această comandă de cumpărare, codurile de date mixte conținute în tamburi individuale, bandă tăiată sau tuburi nu vor fi acceptate.

Certificat de conformitate
Vânzătorul trebuie să furnizeze un certificat de conformitate care să ateste că produsul se conformează în toate privințele cerințelor de comandă și a desenelor / specificațiilor aplicabile.

Cerințe de testare
Produsul va fi supus testării de atenuare contra falsificării conform standardului ISO9001 SAE Aerospace. Aceasta poate include testarea electrică a unor terți conform desenului / specificației aplicabile.

Dreptul de acces
În cazul în care piesele furnizate de la vânzător către Worldway la această comandă de achiziție devin obiectul unei emisiuni legale sau contrafăcute, Vânzătorul acceptă să ofere Worldway acces la Furnizorul de sub-nivel al Vânzătorului pieselor furnizate în cauză. Vânzătorul este de acord să ofere dreptul de acces la Worldway, clientul său și autoritățile de reglementare în toate zonele aplicabile ale tuturor facilităților, la orice furnizori de sub-niveluri, implicați în îndeplinirea prezentului ordin și la toate înregistrările aplicabile în conformitate cu cerințele AS9120.

Păstrarea înregistrărilor
Toate înregistrările asociate cu această tranzacție vor fi păstrate timp de cel puțin șapte (7) ani. Înregistrările se trimit la Worldway în termen de 3 zile lucrătoare de la solicitarea acestora. La sfârșitul perioadei de păstrare sau în cazul în care furnizorul își încetează operațiunile, furnizorul va oferi opțiunea ca Worldway să intre în posesia înregistrărilor. Înregistrările sunt păstrate, păstrate și protejate într-o manieră pentru a preveni deteriorarea sau pierderea și pentru a le păstra integritatea.

Cerința QMS
Furnizorul este de acord că are un sistem de calitate în vigoare, care va fi utilizat pentru îndeplinirea acestui ordin de cumpărare pentru a preveni expedierea pieselor contrafăcute / suspecte către Worldway.

Cerințe de curgere
Vânzătorul va transmite în lanțul de aprovizionare cerințele aplicabile ale acestei comenzi.

Notificare privind evitarea contrafacerii

Worldway a stabilit o politică de atenuare anti-falsificare în conformitate cu standardul SAE Aerospace Standard ISO9001. Tot personalul trebuie să respecte această politică pentru a preveni achiziționarea de produse sau servicii suspectate neaprobate, neaprobate, contrafăcute, bănuite contrafăcute sau frauduloase de la furnizori externi.
Worldway își rezervă dreptul de a confiscă și de a pune în carantină toate produsele contrafăcute suspectate pe care le primește de la orice furnizor extern la această comandă de cumpărare. Produsele suspectate contrafăcute vor fi predate autorităților federale sau de stat corespunzătoare pentru confiscare și / sau distrugere. Worldway va depune, de asemenea, o alertă GIDEP și / sau va depune o plângere la ERAI împotriva furnizorului extern și a materialului. În cazul în care produsele furnizate de furnizorul extern sunt determinate a fi suspectate neaprobate, neaprobate, suspectate contrafăcute, contrafăcute sau frauduloase, furnizorul extern acceptă să ramburseze Worldway prețul complet de achiziție plătit, precum și orice costuri de transport sau de testare ale unor terțe părți suportate de Worldway.
Se pot aplica termeni și condiții suplimentare. DACĂ NU ESTEȚI CONFIDENȚI CĂ PRODUSELE Dumneavoastră sunt AUTENTICE - NU ÎNVOIEȚI-le către Worldway.

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.008217s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Cantitate:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.