Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » informatii de plata
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Informații de plată

Metode acceptate
Comenzi interne
Acceptăm card de credit (Unionpay, Visa, MasterCard, Discover, American Express), numerar la livrare, cec certificat, transfer telegrafic / bancar, ordine de bani, alipay sau alte tranzacții cu escrow.
Comenzi internaționale
Acceptăm tranzacții telegrafice / prin transfer bancar sau escrow: Western Union, Paypal, MoneyGram, Alipay. etc.

Note de plată
Suma minimă
Unele comenzi pot necesita o sumă minimă de 100,00 USD.
Verificare sau numerar la livrare
Poate necesita 3-5 zile suplimentare pentru procesare.
Transferuri de sârmă
Vă rugăm să includeți numărul facturii și informațiile de comandă în documentația dvs. bancară. Unele comenzi ar putea fi percepute o taxă de mâner. Vă rugăm să consultați factura Proforma.
* Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. Mulțumesc!

Transfer telegrafic

T/T Logo

Transfer telegrafic sau Telex Transfer, prescurtat adesea la TT, este un termen istoric folosit pentru a face referire la un mijloc electronic de transfer de fonduri în străinătate. O taxă de transfer este colectată în timp ce trimiteți bani. Istoric „T / T” a însemnat un mesaj prin cablu de la o bancă la alta pentru a efectua transferul de bani.

HSBC

HSBC Logo

HSBC, una dintre cele mai mari instituții bancare și de servicii financiare din lume, servește milioane de clienți prin intermediul celor patru afaceri globale. HSBC are în jur de 6.600 de birouri în 80 de țări și teritorii din Africa, Asia, Europa, America de Nord și America de Sud și aproximativ 60 de milioane de clienți.

Paypal

Paypal Logo

PayPal este o modalitate mai rapidă și mai sigură de a trimite bani, de a efectua o plată online, de a primi bani sau de a configura un cont de comerciant. PayPal este o afacere americană de comerț electronic internațional care permite efectuarea plăților și a transferurilor de bani prin internet. Transferurile de bani online servesc ca alternative electronice la plata cu metode tradiționale de hârtie, cum ar fi cecuri și comenzi bănești.

Alipay

Alipay Logo

Alipay.com este o platformă de plată online terță parte fără comisioane de tranzacție. A fost lansat în China în 2004 de Alibaba Group și fondatorul său Jack Ma. Potrivit raportului de cercetare al analistului, Alipay are cea mai mare cotă de piață din China, cu 300 de milioane de utilizatori și controlează puțin sub jumătate din piața de plăți online a Chinei în februarie 2014.

Western Union

Western Union Logo

Trimiteți un transfer de bani online prietenilor și familiei din întreaga lume cu Western Union. Transferați bani într-un cont bancar sau pentru ridicare de numerar. Compania Western Union este o companie de servicii financiare și comunicații cu sediul în Statele Unite. Sediul său din America de Nord se află în Meridian, Colorado, deși denumirea poștală a localității Englewood din apropiere este utilizată în adresa de corespondență. Până la întreruperea serviciului în 2006, Western Union a fost cea mai cunoscută companie americană din domeniul schimburilor de telegrame.

MoneyGram

MoneyGram Logo

Transferați bani și plătiți facturile online în cel puțin 10 minute cu preluarea în peste 334000 de locații ale agentului MoneyGram. Transfer de bani sigur și accesibil! MoneyGram International Inc. este o companie de transfer de bani cu sediul în Statele Unite, cu sediul central în Dallas, Texas. Are centre de operare în St. Louis Park, Minnesota și Brooklyn Center, Minnesota, un centru de apel în Lakewood, Colorado și birouri regionale și locale din întreaga lume.

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.004167s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.