Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Calitate garantată
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Garanție

Cu excepția cazului în care s-a menționat altfel în scris pe factură sau în orice altă comunicare făcută Cumpărătorului, Worldway acordă 1 an garanție Cumpărătorului că produsele trebuie să efectueze modul descris în fișa tehnică a producătorului de la data fabricației. Această garanție se limitează la înlocuirea componentei sau componentelor electronice sau la rambursarea prețului de achiziție, sub rezerva următoarelor condiții:

1. Această garanție se aplică numai persoanei sau entității care achiziționează componenta electronică de la Worldway. Orice și toate drepturile care decurg din această garanție sunt strict personale pentru Cumpărător și nu pot fi transferate.

2. Cumpărătorul trebuie să notifice Worldway în termen de cincisprezece și 15 zile despre presupusul eșec al componentelor electronice reglementate de prezenta garanție cu:
A. notificare scrisă conform căreia Cumpărătorul își invocă drepturile sub garanție;
b. componenta (ele) electronică (e) pe care revendicările cumpărătorului au eșuat;
c. un raport detaliat de analiză a eșecurilor.

3. Această garanție nu se aplică și nu exclude în mod expres, eșecul oricărei componente electronice cauzate de neglijența cumpărătorului, de utilizare necorespunzătoare (inclusiv de utilizare necorespunzătoare referitoare la manipularea, stocarea, transportul sau instalarea componentei electronice) sau utilizarea acestora în contradicție cu utilizarea recomandată de producător a componentei electronice.

4. Această garanție nu se aplică dacă un laborator independent de testare de către terți, desemnat de Worldway, stabilește că produsele funcționează în modul descris în fișa tehnică a producătorului de la data fabricației. Costul testării va fi plătit de către Cumpărător. Încheierea unui astfel de terț independent va fi concludentă pentru determinarea drepturilor părților în cadrul acestei garanții.

5. Valabilitatea, executarea, construcția și interpretarea prezentei garanții sunt reglementate de legile contractuale din HongKong, cu excepția legilor din jurisdicțiile referitoare la soluționarea conflictelor cu legile altor jurisdicții.

6. Această garanție este nulă atunci când este interzisă de legea contractuală a HongKong.

7. Worldway nu este răspunzător în temeiul acestei garanții pentru daune sau pierderi de orice fel, indiferent de acestea, inclusiv, dar fără a se limita la daune consecvente, punitive sau exemplare, indiferent dacă apar sub statut, drept comun sau echitate. De asemenea, Worldway nu este răspunzător pentru daune sau pierderi legate de produse sau pagube cauzate produselor, pierderea de utilizare, pierderea de date, timpul de întrerupere, achiziționarea de bunuri substitutive, pierderea veniturilor, pierderea profitului sau pierderea fondului comercial.

8. Acești termeni și condiții completează și nu înlocuiesc, termenii și condițiile prevăzute pe factura care descrie componenta electronică returnată de Cumpărător în baza prezentei garanții. În caz de conflict între acești termeni și condiții și termenii și condițiile de pe factura care descrie componenta electronică returnată de către Cumpărător în temeiul prezentei garanții, acești termeni și condiții vor controla.

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.003154s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Cantitate:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.