Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Testare expertă
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Calitatea principală a industriei

Achiziționarea de piese pe piața deschisă este periculoasă, motiv pentru care partenerăm doar cu cei mai buni furnizori. Credem că luăm calitatea cu un pas mai departe prin testarea pieselor pe care le comercializăm. Citiți mai multe despre procesele noastre de lider din industria de mai jos.

NIVELUL UNU
Testul de nivel 1 al Worldway, care este inclus fără costuri, a menținut clienților noștri 100% contrafaceri gratuite. Acesta folosește cele 50 de etape de inspecție prescrise în standardul IDEA-STD-1010 bine respectat și cu aceiași ingineri electrici instruiți și certificate ca nivelurile de testare mai ridicate pentru a efectua inspecția.


NIVELUL DOUA
Testarea nivelului doi a fost concepută pentru clientul care fabrică un produs pentru piața de înaltă fiabilitate și / sau are cerințe de testare stricte de la clienții săi. Această categorie include industria acceptată în testarea în profunzime a contrafacerii, cum ar fi; Radiografie, XRF, decapsulare, toate cu dimensiuni de eșantion mai mari și un raport de 20+ pagini. Există costuri suplimentare și cerințe de timp.


NIVELUL TREI
Testarea nivelului trei este definită prin certificarea ISO9001 Părți electronice frauduloase / contrafăcute: evitare, detectare, atenuare și certificare de depozitare. Worldway este un distribuitor certificat ISO9001. Acest nivel este foarte similar cu cel de-al doilea nivel, dar cu dimensiuni mai mari de eșantion. Clienții care utilizează această metodă de testare fac, de obicei, acest lucru pentru a respecta cerințele clientului pentru ISO9001.


Comparația testelor de calitate

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.004505s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Cantitate:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.