Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Excesul de stoc
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Trimiteți stoc în exces

Soluții în stoc în exces

Worldway Electronics are capacitatea de a oferi diferite tipuri de soluții în exces. În contact strâns cu clientul, găsim o soluție optimă după analizarea lotului în cauză. Prin aceasta, Worldway Electronics va ajuta clienții noștri să elibereze nu numai capital, ci și spațiu de depozitare.
Cea mai mare sursă mondială de piese greu de găsit.

Componente de achiziție (lot cumpărături)

Prin rețelele noastre avem acces la cereri mari de componente ale diferitelor soiuri. Prin urmare, suntem foarte interesați să achiziționăm piese de care nu mai aveți nevoie.

Expediere virtuală

Worldway Electronics poate oferi și o soluție numită lot virtual. Aceasta constă în listarea excesului dvs. prin diferitele puncte de vânzare, în timp ce inventarul fizic rămâne în depozitul dvs. Vom folosi apoi baza noastră de date la nivel mondial pentru a difuza inventarul dvs. în exces pentru a vă obține cel mai mare randament posibil. Odată ce oferta este acceptată, ne veți expedia și factura direct. Ne vom ocupa de restul. Posibilitățile sunt nesfârșite. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru mai multe detalii.

Consignment

Programul de expediție în exces este o idee minunată pentru companiile care caută să vândă excesul de inventar electronic, plus să obțină un randament mai mare în dolar. Multe companii oferă programul de expediere în exces, dar numai Worldway Electronics poate oferi un serviciu de expediere în exces, care garantează un traseu de audit exact 100%.

Această formă de parteneriat păstrează proprietatea pieselor cu clientul până la vânzarea piesei. Cu toate acestea, piesele sunt stocate fizic la Worldway Electronics, care nu numai că eliberează spațiu în depozitul clienților noștri, dar face și o vânzare a componentelor mult mai probabilă.

Alternativele de mai sus sunt cele mai obișnuite soluții în gestionarea excesului, dar vă putem rezolva nevoile în exces cu o combinație dintre cele de mai sus. Principala noastră prioritate este găsirea unei soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dvs. prin analiza componentelor în exces pe care ni le prezentați.

Trimiteți stoc în exces

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.021581s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Cantitate:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.