Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Informații de livrare
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Informații de livrare

Expeditii interne
* Expediem pachetul prin intermediul oricărui transportator intern, după cum a cerut clientul. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Expediții internaționale
* Livrăm pachetul prin DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS sau alt mod preferat.
* Costul transportului se bazează pe mărimea, greutatea, destinația și valoarea pachetului, inclusiv asigurarea de transport.
* Operatorul furnizează, de obicei, cont online pentru a vă gestiona expedierile și funcții și mai avansate.
* Respectăm toate politicile și regulile de export. Unele produse pot fi restricționate ITAR, iar restricțiile la export pot cauza întârzieri în termenul de livrare.
* De asemenea, acceptăm metoda de expediere așa cum a solicitat clientul.
* Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. Mulțumesc!

DHL Express

DHL Logo

Transport internațional, la timp, de fiecare dată.

DHL Express este o divizie a companiei germane de logistică Deutsche Post DHL care oferă servicii de poștă internațională. Deutsche Post este cea mai mare companie de logistică din lume care operează în întreaga lume. DHL este lider pe piața mondială în domeniul transportului prin poștă pe mare și aerian.

Fedex Corporation

Fedex Logo

FedEx Corporation este o companie americană de servicii de livrare a curierului cu sediul central în Memphis, Tennessee. Denumirea "FedEx" este o prescurtare silabică a numelui diviziei aeriene inițiale a companiei, Federal Express, care a fost folosită din 1973 până în 2000.

Serviciu de colete unite

UPS Logo

Serviciul de pachete unite din America de Nord, Inc., denumit de obicei UPS (stilizat ca ups), este cea mai mare companie de transport și logistică din lume. Compania americană de livrare a pachetelor are sediul în Sandy Springs, Georgia, care face parte din zona metropolitană a Greater Atlanta. UPS livrează peste 15 milioane de pachete pe zi la peste 6,1 milioane de clienți în mai mult de 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

TNT Express

TNT Logo

Curier care oferă distribuție expresă globală, logistică și servicii de poștă internațională a coletelor și transportului.

TNT Express N.V., Thomas Nationwide Transport, este o companie internațională de servicii de livrare a curierului cu sediul central în Hoofddorp, Olanda. Firma deține operațiuni pe deplin în 63 de țări și livrează documente, colete și piese de marfă în peste 200 de țări.

Express Mail Service

EMS Logo

EMS este un serviciu poștal poștal internațional, pentru documente și mărfuri, oferit de operatorii poștali ai Uniunii Poștale Universale. Aprobată de Consiliul de Stat, China Postal Express & Logistics Co., Ltd. („China Postal Express & Logistics”) a fost co-fondată de China Post Group și de companiile poștale provinciale ca societate cu capital limitat de stat în iunie 2010. Compania este cel mai mare furnizor de servicii expres și logistic integrat, cu cea mai lungă istorie de operare în afaceri, cea mai largă acoperire și cele mai bogate produse din China.

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.035764s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Cantitate:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.