Bine ați venit la Worldway Electronics Resursă autorizată Preț competitiv Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare
Catalog de produse
Locație: Worldway Electronics » Despre noi
  • · Cea mai mare sursă din lume Piese greu de găsit
  • · Cumpărături unice
  • · Costuri reduse pentru soluția lanțului de aprovizionare

Despre noi

Profilul companiei

Worldway , un renumit și competitiv distribuitor de electronice în Asia, este, de asemenea, un partener strategic excelent pentru EMS \ OEM pentru a găsi rapid componente electronice autentice și urmăribile pentru achiziționare. Obiectivul Worldway este în mod constant „defectul zero” al produselor expediate. Succesul susținut de Worldway este rezultatul eforturilor constante pentru calitatea și fiabilitatea produselor, precum și a proceselor de management și de afaceri. De la lansarea în 2002, Worldway a fost una dintre cele mai mari piețe din lume pentru componente electronice. Listările noastre de inventar sunt publicate direct de către producătorii de componente electronice și distribuitorii francizați. În total, Worldway se întinde pe peste 2 milioane de SKU în valoare de peste 11 miliarde de dolari. Prin intermediul pieței sale online, Worldway organizează și vinde componente electronice de la peste 800 de producători de componente electronice și distribuitori francizați din întreaga lume. Acești furnizori își publică inventarele nevândute în Worldway și le păstrează permanent actualizate, la fel de des la fiecare 10 minute. Worldway este piața mondială a componentelor electronice autentice și garantate.

Noi am stabilit o relație puternică cu producătorii și agenții de renume mondial, că ne concentrăm pe vânzarea diferitelor tipuri de dispozitive semiconductoare discrete, cum ar fi (diode, tranzistoare, module IBGT, FET) și circuit integrat ( CI, cipuri de memorie) LED-uri și componente electromecanice (conectori, dispozitive de comutare) pasive (condensatoare tantale, rezistențe). Aproape un milion de stocuri și imagini reale și până la un milion de tipuri de specificații de produs pentru a descărca, sprijinind clienții să comande mostre, oferind o comoditate deosebită pentru toate tipurile de producători, instituții de cercetare, universități, ingineri, pasionați de electronică.

Worldway acumulate de-a lungul anilor în schimbul unei baze de clienți puternice și a unor resurse extinse de clienți din industrie, compania nu va dezamăgi încrederea clienților noștri, pentru a stabili un parteneriat strategic global cu clienții noștri și va strădui să devină principalii furnizori de componente electronice din lume.Avantaje competitive

De când a fost fondată compania, Worldway susține în mod constant conceptele de client în primul rând, calitatea întâi și reputația în primul rând, maximizând nevoile clientului și optimizând eforturile clientului. Cu aceasta, Worldway primește aprobarea pieței și a clienților în curând. Ca munca grea a echipei noastre de ani de zile, am stabilit o relație de cooperare îndelungată și strânsă cu producători și distribuitori de componente electronice cunoscute din întreaga lume. Oferim diverse componente electronice pentru prețuri competitive și de înaltă calitate pe piața globală. Avem un lanț de aprovizionare eficient și stabil, un număr mare de stocuri și stocuri și o rețea logistică matură și eficientă. Ne menținem ritmul rapid de dezvoltare și forțăm să economisim timpul și fondurile clienților noștri.


Cultura întreprinderii

Orientare către client
Oferim servicii fiabile și adaptate clienților noștri la nivel mondial.
Integritate
Considerăm calitatea și siguranța drept prima noastră prioritate.
Excelență
Ne tratăm angajații ca fiind cea mai valoroasă resursă.
Inovație
Dezvoltăm o soluție rentabilă pentru a ne spori competitivitatea.
Responsabilitate
Ne îndeplinim responsabilitățile sociale.

Baza de clienți


Worldway are ani de experiență în industrie pe piața noastră tradițională din Delta Pearl River din China, care este cel mai mare loc de adunare pentru fabricile și producătorii de electronice din lume. În ultimii ani, Worldway s-a angajat să exploreze piața de peste mări în America de Nord și de Sud, Europa, Rusia, Asia de Est și Asia de Sud-Est. Spre încântarea noastră, piața se reflectă mult mai bine așa cum ne așteptam. Vom insista valorile întreprinderii noastre și vom continua să facem tot posibilul și să lucrăm din greu pentru a crea un viitor strălucit împreună cu clienții noștri noi și obișnuiți!

Contacteaza-ne

Drepturi de autor © 2002-2020 Worldway Electronics Limited. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate | Termeni și condiții 0.003479s, 0
TOP
Serviciu onlineX
În prezent, nu există un serviciu pentru clienți online.
Vă rugăm să ne lăsați un mesaj!
*Numărul piesei:
*Nume:
*E-mail:
*Telefon:
Skype/WhatsApp:
Remarca:
TRIMIS CU SUCCES
Reprezentantul nostru de vânzări va răspunde în termen de 24 de ore. Vă rugăm să acordați atenție căsuței dvs. poștale.

Pentru a împiedica cotația noastră să nu greșească spamul de către sistem,
vă recomandăm să adăugați mai întâi [email protected] la contactul dvs. de e-mail sau lista albă.